slide_0000_Layer 3
slide_0000_sommer 2010 135
slide_0001_IMG_0236

Referencer

Referencer

din succes afhænger af dit fundament

lights

Indlevende og spændende foredrag. Oktober 2020 havde vi fornøjelsen af Merete Munkholm Lenbrochs foredrag ”Indiansk visdom, ceremonielle sange og dit personlige medicinhjul”.
Vi hørte om Meretes oplæring og træning af sortfodsindianerne i Canada – deres gamle traditioner og ceremonier. Der var rigtig meget vi kunne tage med os og blive inspireret af – og så var foredraget krydret af indianske sange, så jeg følte mig hensat til selv at befinde mig i en indiansk ceremoni. En dejlig aften i godt selskab.
Anja / CPU Viborg

Alsidighed, vekslen mellem teori og praksis har været så godt.. Super!! Dejligt med fokus på krop og sjæl, det åndelige/fysiske islæt, meget kærkommet. Inspirerende, engageret og tillidsskabende. Dejligt med humor, nærvær og omsorg. Tak.

Heidi Gøta Lykke, Pædagog, Skovagerskolen, Vejle Kommune.

At lære sig selv at kende og blive bevidst om sine værdier, kommer ikke af sig selv. Det kræver en ganske særlig vejleder, som prikker når der skal prikkes og roser, når der skal roses. Merete – du får 5 stjerner af 5 stjerne af mig… og et kæmpe TAK

Marlene Andersen, IT-konsulent, Vejle Kommune

Super Kursus!! – Stor indsigt i de forskellige modeller. Merete har en super rolig måde og fortælle tingene – Samt kommer med gamle historier/emner fra hverdagen. Jeg kam kun sige, at dette er starten på at blive klædt godt på, mht værktøjer og spørgeteknikker. Et godt værktøj ind i mit lederskab.

Kariana Werner, Leder, Vejle Kommune

Merete er en levende og meget inspirerende underviser som på bedste vis formår at sætte alle deltager i spil på en anerkende og respektfuld måde. Hun er skarp og direkte – men altid med et smil, som gør at man er tryg i situationen.

Thilde Kristensen, afd.leder ” De 2 gårde”, Vejle Kommune

Et kursus som giver stor personlig indsigt og udvikling. Et kursus som kan give input til en rejse i livet, hvis man ønsker det. Et kursus som gør en mere bevidst om hvor vigtige vi alle er som mennesker ud fra den model af verden, vi kommer med

Berit L. Olsen, Social og Sundhedsass., Vejle Kommune

Glad, sprudlenede, motiverende, fangende og levende underviser, jeg bliver fanget ad at lytte på og får lyst til at lære mere – fortællinger/episoder fra det virkelige liv er virkelige lærerige.

Leder, Vejle Kommune

Du har på en meget inspirerende måde guidet mig igennem en ny verden og givet mig gode redskaber, jeg kan bruge i hverdagen. Jeg kan også mærke at jeg har udviklet mig og blevet nysgerrig på mere

Leder, Vejle Kommune

En utrolig givende og udviklende uddannelse som jeg er glad for, at jeg har taget. Utrolig professionelt, interessant og udfordrende.

Jill Lycoops

Skønt med noget kød på de forskellige trin. Det med at mærke, at jeg har lært noget efter timers træning 😉

Signe S Jakobsen, Vejle Kommune

Meget inspirerende og lærerigt. Det er dejligt at være sammen med “kollegaer” i Vejle Kommune, samt det var rigtig godt at vi var en lille gruppe

Dejligt kursus, jeg lærte ikke det jeg forventede, men fik meget hvad jeg havde behov for. Fik ikke det, jeg forventede, men det jeg faktisk havde brug for.

Susan Schmidt, Socialrådgiver, Jobcenter Vejle.

 

Rigtig godt! En helt ny verden for mig og det sker ikke så tit/aldrig.

Merete forstår at gøre stoffet tilgængeligt uden at gå på kompromis med emnets kompleksitet.

Sofus, Afd.leder, Sprogcenter Vejle.

God formidler, God til at tage udgangspunkt i hvor vi er, meget engageret, god til hele tiden at sætte eksempler på og gøre teorien brugbar og praksisorienteret.

Leder, Vejle Kommune.

Kurset har åbnet mine øjne for hvor forskellige vi alle er og givet mig mulighed for at møde andre der hvor de er, i stedet for at forvente, at du møder mig hvor jeg, der hvor jeg er…

Gitte Bekker, Kursuskoordinator, Vitus Bering Danmark

Det har været meget positivt at have dig som underviser. Du er meget afvekslende, lyttende og indfølende. Stor viden, hvor du bruer relevant stof. God til kærlige skub. Jeg føler, at du tager hånd hele personen, du henvender dig til. Du er en gave til mig og til Vitus Bering Danmark.

Kirsten Olandensen, Receptionist, Vitus Bering Danmark

Du gør det interessant bare ved at være dig. Du fanger ens opmærksomhed. God til at give konkrete forklaringer og eksempler. Du er ærlig og ægte.

Leder, Vejle Kommune

Jeg synes jeg tager mere med mig fra kurset end blot faglige metoder. Det har også fået mig til at reflektere over min egen stil og fremtoning i kommunikation generelt med andre mennesker.

Helle Boldt, Ergoterapaut, Vejle Kommune.

Tak for et spændende forløb, Merete. Jeg synes det har været fantastisk og berigende forløb, der efter hvert modul umiddelbart har kunne anvendes ”hjemme” i praksis. Især en bevidsthed om vores forskellige verdener har givet nye handlemuligheder og indsigt.

Medarbejder, Vejle Kommune.

Merete er et varmt fagligt og personligt dygtig samt erfarent menneske som du roligt kan lade dig guide af.

Christa Horsmark, Socialpædagog, Bifost/Kilden, Brejning

Jeg har deltaget i Mindfulness hos Merete i et år, og det har ændret mit liv markant !

Inden jeg gik hos Merete, deltog jeg et andet sted, så Mindfulness var ikke helt nyt for mig, men Meretes undervisning gjorde noget særligt ved mig ! Ikke mindst fordi hun er den hun er ! Et enormt inspirerende og meget varmt og rummeligt menneske, som handler udfra sit hjerte. Da jeg startede til Mindfulness troede jeg det handlede om, at opnå en altid harmonisk følelse af ro og velbehag indeni…..

Noget jeg virkeligt længtes efter, men absolut ikke havde ! Med tiden fandt jeg dog ud af, at Mindfulness i virkeligheden handler om, at acceptere det der er lige her og lige nu, og at møde det med venlighed uden, at være dømmende.
Og det er uanset om det så gør ondt ! Det kan være temmeligt provokerende og til tider har det virket som en helt umulig opgave. For hvis foden sover, ryggen gør ondt eller negative tanker flyver rundt inde hovedet, så er det svært at møde det med venlighed ! Men for mig skete der noget magisk da jeg fulgte Meretes hold.

Hendes måde at undervise på appellerer meget til mig. Hun har en alternativ tankegang som jeg finder meget inspirerende, og noget af det der virkeligt ramte mig, var hendes fokus på den styrke, vi som mennesker besidder indeni ….
Jo mere vi fokuserer på det, der gør ondt og jo mere næring vi giver det, jo værre får vi det faktisk. Men vi åbner til gengæld for den indre styrke vi har i os, når vi opdager, at vi selv kan styre hvilke tanker der skal have magten i os. Det er i nuet, vi virkeligt eksisterer.
Og det er i nuet vi kan gøre en indsats for vores eget liv, istedet for blot, at læne os tilbage og ærge os over, at tingene ikke ændrer sig af sig selv.

Den indstilling beundrer jeg meget Merete for at fremhæve i hendes undervisning. At hun viser os vejen til, at tage ansvar for vores eget liv ! Men med små skridt …..Som eksempel; Klør benet, – så lad vær med at klø igen, og se at det faktisk langsomt men effektivt, gør dig stærkere indvendig fra, at fokusere på intet andet end dit åndedrag eller lyden af regnen der siler ned, det dansede stearin lys eller ordene “JEG ER” som du siger for dit indre.

Da først jeg nåede dertil hvor jeg kunne acceptere nuet som det er, så kom den ro jeg havde søgt efter faktisk. Det kræver tålmodighed og jeg lærer stadig og det vil jeg blive ved med, ligeså vel som alle andre. Men med Merete som guide, er jeg nået dybere ind i mig selv, end jeg nogensinde turde håbe på ! Hun har en evne til at få sine kursister til at føler sig tryg i Mindfulness universet, og jeg vil varmt anbefale Merete som underviser.

– Henriette Lindekilde Schmidt ! 🙂

Jeg har fået rigtigt meget ud af Retreaten.

Jeg er blevet så meget bevidst om vigtigheden i at være bevidst stille med mig selv.

Jeg kan kun anbefale Meretes Retreat kursus. Det har åbnet en ny dør i mit liv, som jeg nødig ville have været foruden:-)

– Hjertelig hilsen Vibeke

Merete er varm, tillidsvækkende og forstandig – som Peter Plys

Når jeg har læst en anekdote af Peter Plys føler jeg mig varm indeni, jeg føler mig beriget med viden eller eftertænksomhed, jeg har været på opdagelse og bliver løftet i godt humør, jeg ser et nyt aspekt af verden…….. Sådan oplever jeg det også efter en undervisning med Merete…… Merete er varm, tillidsvækkende og forstandig som Peter Plys, Merete er sprælsk, spændende og inspirerende som Tigerdyret, Merete har 2 store lyttende ører som Grisling, Merete er klar i sin planlægning og formidling af sine budskaber som Jakob

Så…. Jeg kan kun anbefale at gå på opdagelse i verden eller dele af den sammen med Merete – det giver ny positiv energi.

– Mona Buhl, Distriktleder, Ribe Kommune

Mit møde med Merete…

“Mit møde med Merete på et af hendes kurser var kun starten på en fremadrettet udviklingsproces for mig.

Idet Merete er i besiddelse af store menneskelige egenskaber til at få et dybdegående kendskab til ens personlighed og kompetencer via hendes indlevelsesevne og spørgeteknikker. Hendes lytten og oprigtige interesse gør hende i stand til at yde den rette sparring af ens person og faglighed. Dette tilsammen gør at processen til at opnå den optimale afklaring derved bliver målrettet.”

– Gitte Runge Larsen

Sjældent har jeg mødt en person, som i den grad har tilført mig positiv energi.

Din empati og konstruktive holdning har givet mig stof til eftertanke! Hvorfor have så meget fokus på det, der går galt eller kunne gå galt, når det godt kan lade sig gøre at leve stort set hver dag og være glad og positiv.På dine kurser har jeg fået konkrete og let anvendelige værktøjer, til at øge mit menneskekendskab, læse og forstå andre mennesker reaktioner.

Dette hjælper mig i min hverdag til at være en mere nærværende og positiv leder, forhåbentlig en mere kompetent sparringspartner for mine kollegaer, og ikke mindst kan jeg bruge dette på hjemmefronten i relation til familie og venner.Hos mig har du startet en tiltrængt udviklings- og læringsproces, som jeg er sikker på at få meget glæde af i fremtiden.Jeg ser frem til det næste kursus sammen med dig.Med venlig hilsen

– Helle Lund, Økonomidirektør TRESU A/S

Efter en lang karriere indenfor  ledelse og rådgivning, stod jeg pludselig selv i en situation, hvor det var min tur til at få hjælp.

Som så mange andre gik jeg ned med stress.
Læge samt psykologisk hjælp hjalp mig igennem i meget lang tid.

Men det var først efter et 5 ugers kursus hos dig, Merete, at jeg igen begyndte at føle mig som et helt menneske. Glæden og selvtilliden begyndte at komme igen.

Det var især efter at have lært hvor vigtig, det var, at være målrettet og at kende sine egne behov for fremtiden, at jeg igen begyndte at fungere som et helt menneske.

Tak for din motivation og hjælp og din store faglige kompetence samt forståelse for den enkeltes behov.  Der gik ikke lang, tid før drømmejobbet var der. Jobbet er der stadig væk, og arbejdsglæden er tilbage.

Tak til dig – og mig for det.

Mange venlige tanker.

– Gitte Snedker. Job-konsulent, Vejle Kommune