slide_0000_Layer 3
slide_0000_sommer 2010 135
slide_0001_IMG_0236

Retreat

Retreat

din succes afhænger af dit fundament

Retreat

Træk dig tilbage fra hverdagsliv og travlhed, og søg ind i dig selv.

At kende din kerne

Jo større krav der stilles til os som ledere, coaches, undervisere, terapeuter eller privatpersoner, jo større grund er der til at have en rigtig god kontakt med os selv og vide, hvornår hovedet taler og hvornår hjertet taler.

At vide hvem du virkelig er og hvad du virkelig mener og tror på. Man kan sige: At kende din egen kerne, forstå den og acceptere den. Undersøge hvad dit styresystem er og hvor din drivkraft kommer fra.

Et retreat er en rejse, ind til din kerne. 

Dette er en årtusind gammel metode til at finde ro, fordybelse, klarhed og opnå større forståelse for sig selv.

Det er en metode som igennem tusinder af år er brugt i mange forskellige kulturer og traditioner.

Har du lyst til, at:

  • Lære dine styrker og kompetencers dybde bedre at kende.
  • Lade den du er komme mere til udtryk.
  • Forstå motiverne for dit potentiale og lade det blomstre.
  • Lære, hvad selvledelse og ansvarlighed er for dig.
  • Få mere accept at den du er og vide det er godt nok.
  • Blive mere nærværende, lyttende og opmærksom.
  • At give slip på at forsøge at præstere og leve op til andresforventninger.
shutterstock_215868553

Et retreat er for dig der har lyst til at forstå dig selv på et dybere plan og gerne vil agere mere autentisk over for andre mennesker, finde mere balance og harmoni og komme til at fremstå sådan – uanset om du er leder, coach, underviser, terapeut, konsulent eller noget helt andet.

Det at trække sig tilbage fra hverdagsliv og travlhed har de sidste mange år været noget jeg har praktiseret hvert år, fra 2 dage til 4 uger.

At arbejde med de ting der under et retreat kan dukke op, som mentalt støj, emotionelle forstyrrelser og fysiske reaktioner, og finde den ro og afklaring, der er på den anden side, når man går igennem dem og forstår dem på nye niveauer.

Jeg har arbejdet med frygt, utilstrækkelighed, præstation, accept, tilgivelse og andre lignende tilstande. Jeg har fulgt naturfolk, indianere, teorier fra de tidlige mayaere og sågar vores egen kristne tro – for at undersøge hvad der i disse ting kan bringe harmoni og balance og sikkerhed i mig.

Jeg har lært at lytte til min egen kerne og finde sikkerhed indeni mig, at kende forskel på hoved og hjerte og vide hvornår hjertet skal høres og hvornår hovedet skal høres for at sikre harmoni og balance indefra og ud.

TipiLildfrost